안녕하세요! 오늘은 제가 !완전! 쉽고 간단하게 만들 수 있는 프레첼 머랭 쿠키를 소개해드리겠습니다.
[ 재료 Ingredients ]
- 2 휜자 (2 Egg whites)
- 설탕 1/3 컵 (1/3 Cups of Sugar)
- 바닐라 추출액 1 방울 (1 Drop of Vanilla Extract)
- 프레첼 적당히 (Pretzles)
(1) 휜자에 설탕 1/3을 나눠서 누세요. 그리고 휘핑기로 휘핑해 주세요.(*휜자에 노른자가 조금이라도 있으면 머랭을 실패할 수도 있습니다.)
Add 1/3 of sugar inside the egg whites little by little when mixing. Then, keep mixing for a few minutes. (*If there is any bit of egg yolk in the egg white, then the meringue might fail.)
(2) 남은 설탕들을 나눠서 넣으며 휘핑하세요. 머랭이 단단해졌을 때 바닐라 추출액 아니면 레몬즙을 2방울 넣어주세요.
Put the rest of the sugar in as whipping the meringue. Add 2 drops of vanilla extract/lemon juice to make it harder.
(3) 머랭이 완성됐으면 잘 섞고, 짤주머니에 담아주세요.
When the meringue is finished, mix well, and put it into the icing bag.
(4) 팬에 조그맣게 짜주세요. 짜고 난 뒤, 프레첼을 그 위에 올려 주세요.
Squeeze it on the pan. After squeezing, place the pretzels on top of it.
(5) 오븐에 100°C로 1시간~1시간 반 구워주세요.
Cook it in the oven for 212 °F for about 1 hour~1 hour 30 min.
정말 간단하죠? 간식으로 먹기 좋고 선물하기도 좋습니다.
Wasn't it very easy and simple? It's a good snack you can enjoy and can gift to someone.
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