[ 재료 Ingredients ]
- 팥 (Red Bean Paste)
Pancake:
- 계란 2개 (2 Eggs)
- 설탕 1/3 컵 (1/3 Cups of Sugar)
- 허니 1/8 컵 (1/8 Cups of Honey)
- 케이크 가루 1/3 컵 (1/3 Cups of Cake flour)
- 베이킹파우더 1/2 작은술 (1/2 Tsp Baking powder)
- 물 2 작은술 (2 Tsp of Water)
(1) 계란을 깨고, 설탕을 부우고, 꿀을 부우세요.
Crack the egg, pour the sugar, and pour the honey in a bowl.
(2) 그다음, 섞어주세요. 잘 섞은 뒤, 케이크 가루를 체에 한번 걸러주세요. 또 섞어주세요.
Then, mix well, and pour the flour in the sieve. Mix again.
(3) 잘 섞은 뒤, 10분 동안 랩을 싸서 놔두세요. 10분이 자랐으면 물을 붓고 섞으세요.
After it's mixed well, wait for 10 minutes. When 10 min has passed, pour water.
(4) 이제 펜케이크 만들 준비 하세요. 프라이팬에 식용유를 붓고 가스 위에 대우고 프라이팬에 반죽을 적당히 (동그랗게) 부으세요. 2 분동 안 익혀주세요.
Now start making the pancakes. Pour some cooking oil on the frying pan and place it on top of the stove. Then pour the mix to a round shape. Cook it for about 2 minutes.
(5) 2 분이 지나면 위에 버블이 조그마게 생길 겁니다. 그때 펜케이크를 뒤집으세요. 뒤집은 뒤, 1분 동안 또 익히세요.
After 2 minutes have passed, small bubbles will start to appear. Then Flip the pancake and cook it for 1 more minute.
그렇게 반복해서 팬케이크를 만들면 됩니다.
Repeat making the pancakes by doing the same thing.
(6) 팬케이크를 다 만들었으면 이제 팥을 팬케이크 가운데에 충분히 넣으세요. 그리고 팬케이크 한 장을 더 위에 덮어주세요.
After you made the pancakes, put enough red beans in the middle of the pancake. Then cover one more pancake on top.
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