- 젤로 틀 Jello Mold
- 젤라 튼 16g 16g of Gelatin-2 packs
- 설탕 100g 100g of Sugar(About 8 spoons)
- 과일 2 1/2 컵 (딸기, 블루베리, 청포도, 복숭아, 등) 2 1/2 cups of Fruits(Strawberry, blueberry, green grapes, peach, etc.)
- 청포도 주스 120ml + 275ml more 120ml of Organic White Grape Juice + 275ml more
1) 과일을 씻어서 키 친타 울로 물기를 제거한다
2) (믹스 A)포도주스 60ml랑 100g 젤라틴 2 봉지를 풀어두고--> (믹스 B) 남은 60ml 포도주스랑 설탕 5 수저를 넣어서 끓인다. 거품 날 때까지
3) 믹스 A이랑 믹스 B를 섞어준다. 그다음 포도주스 275ml을 더 너서 섞어주세요.
4) 젤로 틀에 과일과 젤로를 붓고 냉장고에 4 시간 정도 보관하세요.
5) 4 시간 뒤, 젤로를 꺼내서 빠질 때까지 녹이거나 뜨거운 물에 당궈 두세요.
1) Wash the fruits and absorb the liquid with a kitchen towel.
2) (Mix A) Unpack 60ml of white grape juice and 100g of gelatin---> (Mix B) Boil the leftover 60ml of White Grape juice and 5 spoons of sugar until it starts boiling and makes bubbles.
3) Mix the (Mix A) and (Mix B). Then add 275ml more of white grape juice, and stir.
4) Put fruit and pour jello into the jello mold. Store it in the refrigerator for about 4 hours.
5) After 4 hours, Let it melt until the jello comes out of the mold OR melt it in with hot water.
(중요합니다!!)- 젤로 믹스를 잘 안 섞으면 젤로가 딱딱해지고 고무 처럼 될수있습니다. 그렇게 되면 실패입니다.
아래 있는 사진이 실패한 젤로를 보여줍니다. <이러면 안됩니다>
(Note)-If you do not mix the jello mix well, the jello would harden, feel like rubber, and it's going to fail.
The picture below shows a failed Jello. <It should not be like this>
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